My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Meer afbeeldingen

Schiekantoor Kantoorruimte, huur een toplocatie in Delft

Snel overzicht

OVER HET SCHIEKANTOOR - KANTOORRUIMTE VERHUUR

Schiekantoor - Kantoorruimte voor iedereen
Het Schiekantoor, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest gewilde kantoorlocaties in Delft. Mede dankzij de diversiteit aan bedrijven in het Schiekantoor en de directe omgeving is kantoorruimte huren in het Schiekantoor ideaal.
De perfecte ligging ten opzichte van Station Delft-Zuid, op 5 minuten loopafstand en de directe aansluiting op de A13 is het Schiekantoor uiterst geschikt voor ondernemers en bedrijven uit Delft en alle omringende steden en dorpen.

Availability: In voorraad

€ 250,00 p/mnd excl. BTW

Details

Kantoorruimte huren met veel extra's
Naast de uitstekende ligging van het Schiekantoor, bieden wij al onze huurders veel standaard extra's.
Alle kantoorruimtes zijn volledig gerenoveerd, gemeubileerd en voorzien van meubels van hoogwaardige kwaliteit en iedere kantoorruimte heeft een eigen kitchenette. Het Schiekantoor biedt u een zeer nette en rustige werkomgeving met receptiefunctie en er is altijd voldoende parkeergelegenheid rondom het Schiekantoor.

Extra informatie

Voorzieningen - Volledig gerenoveerd.
- Volledig gemeubileerd.
- Voldoende parkeergelegenheid.
- Hoogwaardige kwaliteit van de meubels.
- Zeer nette en rustige werkomgeving.
- Receptiefunctie.
- Iedere ruimte heeft een eigen kitchenette.
Indeling Flexibele kantoorruimte huur

Hoeveel vierkante meter kantoorruimte u ook nodig heeft, in het Schiekantoor vindt u altijd een passende kantoorruimte. Onze kantoorruimtes zijn geschikt voor ZZP'ers en bedrijven met meerdere medewerkers of met behoefte aan extra kantoorruimte.
Ook als uw onderneming groeit kunt u makkelijk in het Schiekantoor verhuizen naar een grotere kantoorruimte. Een interne verhuizing levert u al snel een flinke besparing op, omdat u geen extra geld hoeft uit te geven aan drukwerkkosten en verhuiskosten ten opzichte van een externe verhuizing.

Maar ook als het even niet meezit met uw bedrijfsactiviteiten is het uiteraard bespreekbaar om minder vierkante meters te huren.
Door onze flexibele opstelling naar iedere ondernemer zijn wij uniek in de regio, als het gaat om kantoorruimte verhuur.
Huurprijs Gratis advies of meer informatie Wilt u gratis advies over de kantoorruimte die voor u het meest geschikt is binnen het Schiekantoor? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van kantoorruimte? Bel ons op 015 2 627 627, of stuur een e-mail naar info@schiekantoor.nl. "Kantoorruimte op maat! Voor ieder bedrijf een passende oplossing."
Huurprijsaanpassing Nee
Huurtermijn Nee
Omzetbelasting Nee
Zekerheidsstelling Nee
Betalingswijze Nee
Datum van oplevering Nee
Wijze van oplevering Nee
Huurovereenkomst Nee
Informatie Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

ZEGWAARD BEHEER COMMERCIEEL VASTGOED EN WONINGEN