My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Aanbod bedrijfsruimte - Nettenboetsterstraat 1 te Vlaardingen

Snel overzicht

Representatief bedrijfspand met bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimtes op de verdiepingen en afgesloten buitenterrein, gelegen op het bedrijventerrein "Vettenoordse Polder".

Bedrijventerrein 'Vettenoordse Polder' is uitstekend bereikbaar via rijksweg A20 (Hoek van Holland-Rotterdam-Gouda), afslag Vlaardingen West). Rijkswegen A4 en A13 zijn binnen enkele minuten bereikbaar.
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Zo zijn er verschillende busverbindingen aanwezig en ligt NS-station Vlaardingen-West op 5 à 10 minuten loopafstand.

Availability: In voorraad

€ 7.750,00 p/mnd excl. BTW

Details

Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw, gelegen op het bedrijventerrein "Oudenrijn" in De Meern. Het complex is in totaal voorzien van 7 bedrijfsobjecten, allen voorzien van kantoorruimte en bedrijfsruimte. Op het bedrijventerrein zijn bekende ondernemingen gevestigd, zoals: Bulthuis, Bavaria, Albron, Borst, Goes en De Leckere BV.

Extra informatie

Voorzieningen Type object Bedrijfshal Soort bouw Bestaande bouw Oppervlaktes en inhoud Perceeloppervlakte 1.370 m² Bruto vloeroppervlakte 1.705 m² Verhuurbare vloeroppervlakte 1.650 m²
Indeling Het bedrijf heeft een representatieve entree. Begane grond: Bedrijfsruimte van ca. 300 m2 en bedrijfsruimte van ca. 250 m2, toiletten, kleedruimtes/douches, diverse magazijn/opslagruimtes. Achtergelegen afgesloten buitenterrein van ca. 600 m2 Vrije hoogte bedrijfsruimte ca. 4 m. Voorzien van: - afgewerkte betonvloer (vloerbelasting ca 1500 kg/m2; - hand bedienbare overheaddeur; - verlichting middels opbouwarmaturen; - verwarming middels gasgestookte heater; - diverse wandcontactdozen; - brandblusvoorziening. Kantoorruimte op de 1e en 2e verdieping: Ca. 555 m2 kantoorruimte verdeeld in diverse kantoorkamers, Vergaderruimte, keuken met kantine, toiletten op iedere verdieping. Kantoorruimte is voorzien van: - systeemplafond met verlichting; - pantry; - verwarming middels radiatoren; - kabelgoten; - vloerbedekking; - alarm; - airco.
Huurprijs € 7.750,- exclusief BTW per maand.
Huurprijsaanpassing Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS.
Huurtermijn 5 jaar + 5 optiejaren. Kortere periode is bespreekbaar.
Omzetbelasting Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compen¬satie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.
Zekerheidsstelling Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.
Betalingswijze De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.
Datum van oplevering Aanvaardingsdatum huurovereenkomst: Kan spoedig.
Wijze van oplevering in huidige staat
Huurovereenkomst Standaard huurovereenkomst ROZ model, in de zin van artikel 7:290 BW, conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 15-08-2008 vastgesteld en op 20-08-2008 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag ROZ, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.
Informatie Gehele pand is eind 2016 volledig opnieuw gevoegd waarbij het buitenterrein grondig gereinigd is

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

ZEGWAARD BEHEER COMMERCIEEL VASTGOED EN WONINGEN